Embrace yourself traject

Embrace all that is you!

Business & Fotografie coaching

Je droomt van een ‘succesvolle’ fotografie business. Een business waarin het heerlijk stroomt qua klanten en omzet maar vooral in jezelf. Of je nu startend bent als fotograaf of stylist of al een tijdje bezig bent. Je wilt dat doen waar je hart sneller van gaat kloppen. Je hebt o.a. vragen als: Hoe positioneer en onderscheid ik mezelf? Wat is mijn niche en hoe trek ik (nog meer) mijn ideale klant aan? Hoe bepaal of verhoog ik mijn tarieven? Hoe kom ik in de media? Maar je wilt ook de diepte in. Welke overtuigingen en blokkades zijn er doe jou nu nog tegenhouden om het beste uit jezelf te halen. Welke overtuigingen heb je rondom geld of zichtbaarheid? Je verlangt naast focus ook naar rust, want stiekem ben je een harde werker en sta je vaak aan. In mijn 1:1 HE(ART) traject help ik jou terug te gaan naar jezelf. Wat wil jij werkelijk? Welke diepere laag zit er in jou? Waar klopt jouw hart sneller van? Maar ook: wat laat je nu nog niet zien of mag er niet zijn? 3 maanden trekken we samen op. Ik coach je strategisch op je aanbod, marketing en fotografie en styling skills. Want hej, ik heb neem een bak aan ervaring mee. Maar ik coach jou ook op jouw innerlijke proces, op hoe jij je voelt in je bedrijf. IK zie dat wat jij nog niet ziet. Ik laat zien waar het nog blokkeert in jou of wat jou tegenhoudt om die volgende stap te zetten. Dat spiegel ik aan je. Ik pel laagjes met je af, laagjes waarvan je nu niet eens weet dat ze er zijn. Als je daar behoefte aan hebt kunnen we werken met visualisaties, systemisch werken en kun je een reading van mij krijgen. Maar je gaat ook praktisch aan de slag. Je gaat stylen en fotograferen. In mijn eigen fantastische kas of daglichtstudio. Laat de artist in jezelf maar los!!

Mooie woorden van klanten

Voor wie is mijn traject?

Je bent beginnend of al enige tijd bezig als fotograaf of stylist. Denk aan foodfotografie, foodstyling, bloemenstyling, interieurstyling. Je hebt je eigen aanbod of bent freelancer en werkt in opdracht van. Je bent al fulltime ondernemer of werkt deels nog in loondienst en wilt graag ondernemer worden. Je bent een doener, een ‘ik vind heel veel dingen leuk’, een harde werker, een aanpakker.

Praktisch

Praktisch:

  • Een KICK-OFF van 4 uur in mijn kas inclusief lunch!
  • 6x een 1:1 coachsessie: elke 2 weken hebben we een sessie, online of in mijn kas.
  • 3 maanden lang een kort lijntje met mij
  • Toegang tot mijn online modules 
  • Een LIVE dag in mijn kas met andere ondernemers uit mijn traject

De investering voor dit traject is 2.795 euro ex btw. Betalen in 3 termijnen mag.

Wat je nog meer krijgt

Uiteraard neem ik ook een bak vol met kennis en ervaring mee op business gebied.
Dus op het gebied van SEO,  het goed gevonden worden in Google, marketing, landings pagina’s, lanceren van diensten en producten, tarief onderhandeling en passief inkomen.

  • 1 x gratis toegang tot mijn Gathering & Styling netwerk event
  • in mijn online modules kun je o.a. veel vinden over fotografie en styling. Maar ook over moneymindset, LinkedIn Masterclass en hoe je vanuit rust naar creatie kunt komen.