Embrace your soul

1:1 coaching

Je runt een bedrijf of je bent net startend. Maar je hebt net even behoefte aan een check in over je bedrijf.

Ben ik wel op het goede pad? Zal ik nu links of rechts gaan? Je hebt veel vragen over jezelf. Over je onbewuste. Som heb je even dat steuntje nodig of juist die spiegel.

Je wilt iemand die jou goed aanvoelt, die door kan pakken zodat jij weer door kunt.

In mijn coaching gebruik ik creatieve methoden, mijn intuïtie en mijn business tools om jou verder te helpen.

3 uur coaching Prijs: €477,- excl btw

btw € 577,17.

Mooie ervaringen van klanten

Denise
Denise
Lees verder
Onlangs heb ik een foto Reading bij Lucie gedaan. Ik wist eerlijk gezegd niet wat ik ervan kon verwachten, dus ik vond het best spannend. Ik kon 2 hulpvragen indienen en Lucie tunet dan in op een foto mij. Het was gewoon bizar wat Lucie mij kon vertellen. Dingen van mijn grootouders en ouders die zij onmogelijk kon weten! Maar ook dingen over mij persoonlijk, over vroeger én over mijn huidige situatie, alsof ze mijn kern raakte. Ik heb wel wat tranen moeten laten, maar ook gelachen. Achteraf heeft het me een stimulans gegeven om nu knopen door te hakken. Dankjewel Lucie voor deze bijzondere ervaring.
Hilda
Lees verder
Review foto reading: “Ik volg Lucie al een tijd op Instagram, eerst via haar backdrops en later via de foodfotografie en volgde de afgelopen maanden ook haar transformatie-proces naar Intuïtief Coach en wist daardoor dat ze foto readings doet. Ik heb wel ervaring met readings en healings. Stond er eerst niet zo bij stil tot ik een hulpvraag had mbt mijn dochter. Ik kreeg mooie bevestigingswoorden van Lucie en zelfs mijn overleden ouders gaven hun liefde en goede tips via haar door. Heel blij daarmee! De reading heeft me vooral bevestiging gegeven. Dat we op de goede weg zitten en dat ik op mijn intuïtie kan vertrouwen!” Dank je wel lieve Lucie 💖”
Previous
Next

Boek een kennismaking in

Heb jij vragen over deze coaching sessie? Boek dan een call in.