Foto reading

Spirituele reading

Loop jij rond met vragen, twijfels over een bepaalde situatie.
Moet je ergens keuzes maken maar je twijfelt enorm? Wellicht kan een foto reading jouw verder helpen.

Ik geef fotoreadings, online en offline.

Jij stuurt mij een foto door van jou zelf, gewoon gemaakt met je telefoon. Ik “tune” op jouw energie.
Via de app of Instagram bespreken we dit.
Hier kan advies doorkomen, mensen uit je familie (overleden of levend), gidsen, situaties die je hebt beleeft.

Je kunt 1 a 2 hulpvragen indienen. Dit kan op privé of business gebied zijn.

Ik kan ook intunen op kinderen als deze bijvoorbeeld last hebben met slaap problemen of andere problemen.
Met liefde doe ik een foto reading voor jou.

Deze readings kunnen gewoon online, via de app, Instagram of zoom besproken worden. 

Ik tune in en krijg van alles door van jouw foto. 

Deze foto stuur jij maar mij door. 
Ook kun je twee specifieke hulpvragen indienen. Dit kan zowel zakelijk als prive zijn.

Prijs: 150,- excl btw.

Satisfied Customers

Denise
Denise
Lees verder
Onlangs heb ik een foto Reading bij Lucie gedaan. Ik wist eerlijk gezegd niet wat ik ervan kon verwachten, dus ik vond het best spannend. Ik kon 2 hulpvragen indienen en Lucie tunet dan in op een foto mij. Het was gewoon bizar wat Lucie mij kon vertellen. Dingen van mijn grootouders en ouders die zij onmogelijk kon weten! Maar ook dingen over mij persoonlijk, over vroeger én over mijn huidige situatie, alsof ze mijn kern raakte. Ik heb wel wat tranen moeten laten, maar ook gelachen. Achteraf heeft het me een stimulans gegeven om nu knopen door te hakken. Dankjewel Lucie voor deze bijzondere ervaring.
Hilda
Hilda
Lees verder
Review foto reading: “Ik volg Lucie al een tijd op Instagram, eerst via haar backdrops en later via de foodfotografie en volgde de afgelopen maanden ook haar transformatie-proces naar Intuïtief Coach en wist daardoor dat ze foto readings doet. Ik heb wel ervaring met readings en healings. Stond er eerst niet zo bij stil tot ik een hulpvraag had mbt mijn dochter. Ik kreeg mooie bevestigingswoorden van Lucie en zelfs mijn overleden ouders gaven hun liefde en goede tips via haar door. Heel blij daarmee! De reading heeft me vooral bevestiging gegeven. Dat we op de goede weg zitten en dat ik op mijn intuïtie kan vertrouwen!” Dank je wel lieve Lucie 💖”
Previous
Next